به گزارش مهر، مسعود سیادتی در جلسه شورای اسلامی شهر سمنان ضمن بیان اینکه وضعیت دکلهای مخابرات شهر سمنان ساماندهی شود، ابراز کرد: شش نامه از سوی شورای شهر به مراجع ذیربط ارسالشده تا شرایط دکلهای مخابراتی بررسی شود اما تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر تأثیرات مخرب این دکلها گزارش نشده است. او بابیان اینکه مخاطرات و تأثیرات سوء دکلهای مخابراتی بر هیچکس پوشیده نیست، تأکید کرد: علیرغم عدم وصول گزارش مبتنی بر وجود نداشتن تأثیرات مخرب از سوی دکلها بازهم ما معتقد هستیم باید این زیرساختها مورد ارزیابی و ساماندهی قرار گیرند.
ارزیابی شرایط دکلهای مخابرات
رئیس شورای اسلامی شهر سمنان خواستار تسریع در ساماندهی وضعیت دکلهای مخابراتی شد و گفت: مسئولان مخابرات مشکلات این دکلها را بررسی و حتماً گزارشی از روند پیگیری مسائل مرتبط با این موضوع ارائه دهند چراکه دغدغههایی درزمینه این دکلها وجود دارد. سیادتی همچنین با اشاره به پیشنهاد ۵۰ درصدی تخفیف بلیت هواپیما در راستای ارائه خدمات رفاهی به کارکنان و سازمانهای وابسته به شهرداری سمنان از سوی شهردار این شهر اشاره کرد و گفت: شهرداری همواره نسبت به مسائل رفاهی و حقوق کارگران باید اهتمام داشته باشد.
فقدان برنامه برای جمعآوری آبهای سطحی
یکی دیگر از اعضای شورای شهر سمنان نیز در این نشست ضمن انتقاد از نبود برنامه اصولی برای جمعآوری و استحصال آبهای سطحی، گفت: روان آبهای ناشی از بارشهای جوی به یک معضل در شهر سمنان بدل شدهاند. مجتبی نظری خواستار جمعآوری و هدایت روان آبها شد و ابراز کرد: آبهای روان متأسفانه هدر میروند و این در حالی است که شهرداری موظف به جمعآوری این آبها و استفاده بهینه از آنان است در شرایط کنونی اما این آبها یا هدر میروند و یا تبخیر میشوند. او ضمن بیان اینکه راهکار علمی و عملی جمعآوری و استحصال روان آبهای شهری در دستور کار مدیران شهری و بهویژه شهرداری قرار گیرد، ابراز کرد: به دلیل تبخیر و غیرقابل نفوذ بودن زمین، سالانه شاهد هدر رفت هزاران مترمکعب آب در سمنان هستیم که میتواند صرف فضای سبز و ... شود.